perjantai 3. heinäkuuta 2015

MINIREISSU PÄÄKAUPUNKIIN

Niin kuin otsikosta voikin jo päätellä, tehtiin viime viikonloppuna pieni minireissu Helsinkiin. Osa tytöistä meni 1D -keikalle, mistä kaikki on jo varmasti kuullutkin, mutta ite en tuntenut tarvetta nähdä kyseistä yhtyettä livenä, joten menin vain shoppailuseuraksi mukaan. Alun perin meinasin kuvata teille tänne my day tapaisen videon, tosin koko viikonlopusta enkä vain yhdestä päivästä. Mun tuurilla kuitenkin unohdin toisen objektiivin kotiin, kun lähdin perjantaina junaan niin kiireellä. 50 millisellä on niin tajuttoman vaikeeta kuvata videota; voin sanoa että edes yritin teidän vuoksi, mutta epäonnistuin ja sitten luovutin... Lisäksi yritin myös puhelimellakin mutta sattui oikein silmiin katsoa niin huonolaatuisia pätkiä, päätin siis säästää teidänkin silmänne siltä karulta laadulta. Ilman videota siis jäätiin tällä kertaa, mutta kamera oli silti täynnä kaikkia ihan sekalaisia kuvia joista kokosin teille postauksen. Välillä hyvä näinkin, ettei aina olis postaukset vain samoja kuvia täynnä.

IMG_9029

IMG_9075

IMG_9046

IMG_9044

IMG_9032

IMG_9066

IMG_9084

IMG_9068

IMG_9164


- L

3 kommenttia :

  1. pärjääkö helsingissä ns. "turistina" tolla 50mm objektiivilla? tykkään siitä paljon enemmän ku perus 18-55mm mutta en oo koskaan kokeillut 50mm tollaseen kaupunii kuvailuun ja tässä nyt mietin, että pitääkö mun raahata molempii mukana vai pärjäänkö tolla 50mm? :-)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo oikein hyvin pärjää 50 mm objektiivilla, itekin tykkään siitä paljon enemmän ku normaalista mutta tosiaan videoo olisi ollut huomattavasti helpompaa kuvata sillä perusobjektiivilla kun siinä on se zoomi. Toisaalta se perusobjektiivi voi kyllä olla helpompi kaupungin kuvailuun kun siinä just on se zoomi ja voi nopeesti vaan räpsiä kuvia eikä tarvii ite liikkua jos haluu ottaa kuvan kauempaa/lähempää, mutta kyllähän niistä kuvista tulee 50 millisellä paljon kivemman näkösiä! Sinuna ottaisin kummatkin mukaan jotta voit testata kumpi on sulle helpompi kaupungin kuvailuun jottei jää myöhemmin harmittamaan ettet ottanutkaan sitä toista objektiivia :-) sekavaa tekstiä, mutta toivottavasti olin jotenkin avuksi!

      Poista
    2. kiitti paljon vastauksesta! :-) ehkä otan tosiaan molemmat mukaan ja katon sitten kumpi on parempi, 50mm tosiaan tulis kivampia kuvia.

      Poista