perjantai 26. helmikuuta 2016

OUT OF ROUTINES

   Tulin tänään puhumaan vähän muustakin kuin meikeistä tai päivän asusta. En nimittäin halua että te lukijat lukisitte mun blogia tietämättä paljoa siitä millainen ihminen täällä kirjoittelee ja mitä tän ihmisen päässä oikein liikkuu. Tästä blogista voi jäädä vähän sellainen vaikutelma, että mun koko elämä pyörii shoppailun ja syömisen ympärillä, mutta heh ei asia ihan niinkään ole.
   Oon nyt lähiaikoina alkanut miettimään tosi paljon mun arkea ja ylipäätään elämää. On karua, että oon vasta 17 vuotias ja täysin kyllästynyt jo kaikkeen. Mullahan on vielä koko elämä edessä, tuleeko se muka aina olemaan tälläistä? Näin tylsää? Muutaman tunnin kahvittelut ja syvät keskustelut kaverin kanssa auttoi mua oikeesti ymmärtämään millaisen elämän mä haluan ja mitä mun pitää tehdä saavuttaakseni sen. Jokainen haluaa olla elämässä onnellinen ja oon ite aina yrittänyt löytää asioita tai ihmisiä jotka tekisi mut onnelliseksi, mutta nyt alan ymmärtämään, että onnellisuus on kiinni vain ja ainoastaan omasta asenteesta. Niin kuin joissain quoteissa sanotaan; happiness is not a destination, it is a way of life. 
   Yksi asia, mikä pakottaa mut jumittumaan paikoilleni, on rutiinit. Teen lähes aina samat asiat, samassa paikassa, samassa järjestyksessä, samaan aikaan. Kun niistä asioista alkaa oikeasti tulemaan rutiineja, niin ei enää edes ajattele mitä tekee, vaan kaikki tulee automaattisesti. Mitä iloa siinä sitten enää on? No ei oikeastaan mitään. Toki aamut sujuu helpommin rutiinien avulla, mutta ihan pienetkin asiat voi tehdä paljon muutosta. Esim seuraavalla kerralla ostan kaupasta ihan eri muroja, kuin mitä normaalisti ostaisin ja kun aamulla syön niitä uusia muroja voisin vaikka istua eri puolella pöytää kuin normaalisti. Samalla tavalla yritän muutella mun koko päivän, viikon, kuukauden rutiineja pieniä askelia kerrallaan ja sen myötä yritän myös poistua useammin mun mukavuusalueelta. Kaipaan nyt vaan kipeästi muutosta kaikkeen, en mitenkään radikaalisesti, mutta sen verran, että arki jaksaisi kiinnostaa. En nimittäin halua enää vain suoriutua jokaisesta päivästä, vaan haluan nauttia.

                          


- L

3 kommenttia :