tiistai 2. helmikuuta 2016

LUMENE FAVS x4


IMG_0606

Oon aina pitänyt lumenen tuotteista, en pelkästään kotimaisuuden (joka on iso plussa!) vaan myös laadun vuoksi. Lähes kaikki lumenen meikit ovat tavallaan kevyitä. Kuulostaa hauskalta sanoa noin, mutta oikeesti ne vaan tuntuu niin kevyeltä aina eikä välttämättä tunnu yhtään siltä, että olis meikkiä naamassa. Oon nyt lähiaikoina bongaillut itelleni alennuksista muutamat lumenen tuotteet, jotka ei ollut mulle ennestään tuttuja, mutta heti ekojen kokeilukertojen jälkeen olin varma siitä, että ne tulee olemaan jatkossa kovassa käytössä! 


IMG_0610

Lumenen cc-voide on iholla ihanan läpikuultavaa ja todella luonnollisen näköistä, mutta rasvaiselle iholle tuo ei oikein kovin hyvin sovi. En tykkää koskaan heittää mitään meikkejä pois, joten päätin yrittää käyttää putelin loppuun sekoittamalla sitä natural coden Skin perfector Matt makeup -meikkivoiteeseen ja kappas kun siitä tulikin ihan täydellinen yhdistelmä! Matta meikkivoiteet on harvoin kovin luonnollisen näköisiä, mutta noiden kahden yhdistelmä on just sitä mitä mä meikkivoiteelta haluankin; mattapintaisuutta, mutta samalla myös läpikuultavuutta. Ainoa miinus tässä on se, että joutuu joka aamu sekoittelemaan noita kahta keskenään, mutta mitäs sitä ei täydellisen meikkipohjan eteen tekisikään...


IMG_0616

Rasberry Lash Volume ripsivärin ostin sokkarin joulualennuksista naurettavan halvalla, kun ärsyttävien ja pitkään kestävien silmätulehduksien jälkeen en uskaltanut ostaa yhtäkään kallista ripsiväriä (jouduin tosiaan heittämään 3 ripsiväriä pois tulehdusten takia). Tämän bongasin heti ekana sieltä alennuksista ja yllätyin kyllä todella positiivisesti kaikenpuolin koko ripsiväristä. Harja erottelee ripset kivasti ja tuuheuttaa just sopivasti, ja kaiken lisäksi toi pinkki tuubi on maailman söpöin!


IMG_0618kk

Noniiin ja viimeisenä esittelyssä uusin tulokas punais huulipunieni joukkoon. Mulla on niin monta punaista huulipunaa, mutta yksikään niistä ei ole sitä mitä huulipunalta haluaisin. Kuten tiedättekin jo, kirkkaat värit huulilla on kivan näköisiä, mutta erittäin ärsyttäviä. Jos koostumus on yhtäänkin kuiva, näyttää huulet kuivilta tiililaatoilta ja jos taas huulipuna on pysyvyydeltään huono, niin heti tunnin päästä näyttääkin jo siltä, ettei omista yhtäkään peiliä kotona. Mutta jesjesjes, löysin vihdoinkin täydellisen punaisen huulipunan; natural coden Candy Smilen. En tiedä tuunko koskaan löytämään itelleni sopivampaa huulipunaa, tämähän nimittäin pysyy huulilla siistin näköisenä jopa yli 12 tuntia! Ja kyllä, testattu on. Tottakai väri alkaa jossain vaiheessa pikkasen haalistumaan, muttei mitenkään huomattavan paljon. Jos tätä huulipunaa löytyisi muissakin miellyttävissä väreissä, niin osaisin meikkipussin täyteen niitä. Harmi vaan muut värit ei oikein mulle sopinut, mutta punaisella mennään.


- L

Ei kommentteja :

Lähetä kommentti