sunnuntai 2. elokuuta 2015

SUNSHINE

Tässä muutama normaalista poikkeava asukuva. Nimittäin näissä asukuvissa näkyy auringonpaiste! Tuntuu niin oudolta ajatella, että koko kesän aikana on ollut noin 3 kesäistä päivää... Siis oikeesti, kolme? Toivottavasti ensi kesä olisi edes hieman parempi. Onneksi ylihuomenna on lähtö kreikkaan, siellä ainakin riittää lämpöä ja aurinkoa. Seuraavan kerran postailen sitten vasta reissun jälkeen, joten byebye till then!

IMG_9607

IMG_9624

IMG_9611

IMG_9601

6 kommenttia :

  1. hei! millä putkella olet nämä kuvat ottanu? :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hei! Kuvat on otettu canonin 50mm putkella :-)

      Poista
  2. Jos oon ymmärtäny oikein niin oot norssissa (?) niin mitä ns. koulusovelluksia suosittelisit/te käytätte ipadille? Jos et käytä muistiinpanojen tmv kirjoittamiseen padia niin kerro vaikka jotain muita hyödyllisiä sovelluksia, oon ihan hukassa mitä kannattais ladata heh

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo oon norssissa, mut tota ootko sä menossa sinne vai kysytkö ihan muuten vaa? Koska jos oot menossa niin sulle kyllä kerrotaan sit että mitä kannattaa/pitää ladata :-) ne voi kato joka vuos vaihtua, mut ite käytän pädistä kouluhommii pelkästää pagesia mikä on jo valmiiks ladattuna. Sit on tottakai kaikkia muitaki sovelluksia joita oli pakko ladata mut niitä en kyl koskaan käytä ku tykkään paljon kirjoittaa ihan kynällä vihkoo.

      Poista