maanantai 24. elokuuta 2015

NOT SO GOOD MONDAY

En oo ikinä ollut yksi niistä ihmisistä joiden mielestä maanantait on aina täyttä helvettiä. Onhan välillä maanantaisin ollut pieniä vastoinkäymisiä ja huonoa tuuria, mutta niin on kyllä muinakin päivinä eikä niistä koskaan tehdä mitään quoteja ympäri somea. Tänään kuitenkin mun käsitys maanantaista muuttui kokonaan. Päivän piti alkaa hyvin, viikon ainoa päivä kymppiin eli ehtii hyvin syödä aamupalaa, käydä suihkussa ja meikata kaikessa rauhassa. Yö kuitenkin meni siihen että nousin vartin välein niistämään joten aamulla olin aivan älyttömän väsynyt. Virkistävän suihkun sekä aamupalan jälkeen aloin meikkaamaan ja valitsemaan vaatteita, kun ihan tyhjästä mun nenä alkoi vuotamaan verta. Paljon. Matkalla vessaan sotkin aikalailla kaikki paikat, siinä vaiheessa alkoi jo hieman ärsyttää, mutta kunnon v***tus alkoi vasta tunti tän jälkeen, kun verenvuodolle ei näkynyt vieläkään loppua. Koko koulupäivä meni siinä kun piti varoa arkaa nenää, joka vielä muutaman kerran aamuisen tapahtuman jälkeen päätti muuttaa nenäliinojen väriä punaiseksi aina niistäessä. Iltapäivällä menin vielä kaiken lisäksi väärään bussiin ja jouduin väsyneenä kävelemään toiselle pysäkille, mistä mun oma bussi ajo ihan nenän edestä... Nyt makaan kipeänä sängyn pohjalla ja samaa taidan tehdä huomennakin koko päivän, oon nimittäin saanut jonkun tosi sitkeän flunssan, mistä en vaan pääse eroon. Tälläinen maanantai siis mulla. Olisihan samat asiat voinut tapahtua minä tahansa muuna päivänä, mutta ne sattui tapahtumaan just maanantaina. Coincidence? I think not.

IMG_0261

IMG_0265

6 kommenttia :

  1. Oah olipa huono tuuri :I Nyt otat rauhallisesti ja parantelet itsesi kasaan ^_^

    VastaaPoista
  2. Voi ei, tiistaina on varmasti parempi päivä :-)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niin mäkin ajattelin, mutta kappas kun makaan vieläkin sängynpohjalla :-/ on muuten aikamoinen flunssa...

      Poista
  3. Löysin sun blogin instagramin kautta ja jään kyllä seurailemaan :) ihan pakko kysyä että millä muokkaat sun ig-kuvat tai mitä filtterii käytät? Ne on täydellisiä!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi että ihana kuulla! Muokkaan ihan insgaramin omilla toiminnoilla kaikki muut paitsi mustavalkoset kuvat (ne vscocamilla) ja en oikeastaan koskaan käytä mitään filtteriä kun lisään aina vaan jotain väriä silleen pienesti kuvaan :-)

      Poista